2018. június

2018. április

A Föld napja alkalmából intézményünk csatlakozott a Jobb Veled a Világ Alapítvány által országosan szervezett Énekelj a Földért! kampányhoz.

A programról élőben tudósított az M1 10.00 órási Híradója 7.26 perctől.

https://www.mediaklikk.hu/video/hirado-2018-04-20-i-adas-5/

2018. február

Iskolánk több osztálya járt a Széchenyi téren, örökbe fogadták az Enni adok ételdobozt! Segítsünk együtt, mert segíteni jó!

        

2017. november

Számunkra volt megtiszteltetés, hogy a “Klímaváltozás Komárom-Esztergom megyében” című rajzpályázat alkotásaiból rendezett vándorkiállításnak iskolánk adott otthont. A kiállítást Borsó Tibor, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg, s a rendezvényen Romanek Etelka, Esztergom polgármestere díszoklevelet vehetett át, mint az egyik legtöbb rajzot beadott település képviselője.

        

Nyolcadikosaink az őszi szünetben sem pihentek, részt vettek a XXII. Országos Ifjúsági Honismereti Akadémián Veszprémben.
Előadásukat, gyűjtőmunkájuk az esztergomi piacról szólt.

        

2017. október

Örömmel vettünk részt a Magyar Szabadidősport Szövetség által koordinált Világ Gyalogló Nap országos programján.

          

2017. október

Esztergomba kizárólag iskolánk diákjaihoz látogat el a Tejszív kamion!

http://www.infoesztergom.hu/hirek/olvas/permalink:esztergomban-kiderult-hogy-mi-a-tejes-igazsag-2017-10-19-112804

Mi is csatlakoztunk a Magyar Diáksport Napjához!

                   

2017. szeptember

Az Európai Mobilitási Hét keretében Autómentes nap lesz Esztergomban! BRINGÁZZ A SULIBA! Szeptember 18-án 7.15 – 7.45 óra között reggelivel várják a Széchenyi téren a bringával érkezőket! Intézményünk is csatlakozik az országos kezdeményezéshez!

Intézményünk idén is csatlakozott az országos TE szedd! mozgalomhoz. Diákjaink az iskola tágabb környezetét tisztították meg az eldobált szeméttől.