Boldog iskola vagyunk!
Sikeresen pályáztunk a Boldog Iskola programra, így intézményünkben a Jobb Veled a Világ Alapítvány által életrehívott boldogságóra-program indult, melynek fővédnöke a méltán elismert pszichológus és pszichoterapeuta, Bagdy Emőke professzor-asszony.
ÖRÖKÖS ÖKOISKOLA lettünk!
Intézményünk először 2011-ben nyerte el az Ökoiskola címet, majd ezt követően 2014-ben. A másodszor is elnyert megtisztelő cím birtokában, 2018. májusában újabb pályázatot nyújthattunk be, immáron az Örökös Ökoiskola cím elnyerésére. Örömmel adjuk hírül, hogy pályázatunk sikeres elbírálásban részesült, így az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. szeptember 1-jétől jogosította fel intézményünket az ÖRÖKÖS ÖKOISKOLA megtisztelő cím használatára. A cím azon nevelési-oktatási intézmények elismerése, amelyek intézményi keretek között átgondoltan, rendszerszerűen és mindennapi gyakorlatként foglalkoznak a fenntarthatóságra neveléssel. Így például a környezeti és egészségneveléssel, egy környezettudatos intézmény működtetésével.
MIRCOSOFT INNOVATÍV ISKOLA LETTÜNK!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy egy sikeres pályázat kapcsán csatlakozhatunk a Microsoft Innovatív Iskola Programjához. Ennek keretében iskolánk technikai támogatáshoz és ingyenes pedagógus képzésekhez juthat.